E-MAIL & SMS

Het versturen van een bevestiging of herinnering per e-mail en SMS is mogelijk binnen deDigitaleAgenda. Bij iedere situatie kan er gekozen worden voor een sjabloon met daarin een specifieke tekst met persoonlijke aanhef of velden die onderdeel uit maken van de afspraak. Ook is de eerste bevestiging altijd voorzien van een zogenaamde afspraakbijlagen waarmee de ontvanger deze direct in zijn/haar agenda kan opslaan.

Deze zogenaamde sjablonen zijn zelf in te richten binnen de agenda en naast de bovengenoemde zijn er vele andere toepassingen denkbaar.
Een aantal zijn geautomatiseerd of te bedienen met één druk op de knop binnen de agenda voor o.a. reserveringen, gemist situatie of extra berichten naar wens. Dit alles is 100% zelf te beheren en zonder enige vorm van reclame of zichtbare kenmerken van deDigitaleAgenda en sluit dus naadloos aan bij het hetgeen wat je al gebruik in je communicatie.
Voor het beheer van deze onderdelen klik hier voor meer informatie. Hier hier enkele voorbeelden van situaties en/of berichten die worden uitgestuurd.